shutterstock_2424399551

Banger / 2024-03-21

Stockholms nya regnbågshäng

Publicerad för 4 veckor sedan

Stockholm får ett nytt regnbågshäng när AW-konceptet Würst Behavior flyttar in på Banger. Och målet är tydligt. Det ska bli en självklar och avslappnad mötesplats vigd för regnbågs-communityt.

När initiativtagaren till Würst Behavior Alexander Erwik kom in på Banger första gången förstod han att det här var exakt vad Stockholms gay-community behövde. Ett öppet ställe fullt av färg mitt inne i city.

- Våra mötesplatser i Stockholm har historiskt präglats av källare och dunkla lokaler i mörker. Här på Banger möts gästen av något annat. Det är mitt i stan, ett stenkast från NK, med stora fönster ut mot gatan och en vacker och färgglad miljö signerad arkitekten Thomas Sandell.

 

Wrst-Behavior.jpg

 

Redan på smygöppningen i början av mars var uppslutningen stark på det nya AW-konceptet – även om 99 procent av besökarna var män. Alexander Erwik tror att det är ett tecken på vilka i regnbågscommunityt som känner starkast behov av fler mötesplatser. Men tillägger att det är öppet för alla.

- Alla är välkomna. Du måste inte ens gilla ’korv’. Det enda kriteriet på Würst Behavior är att man har ’the best behavior’ mot andra. Vi vill ha en friendly vibe här, en mötesplats dit du ska kunna komma helt själv och känna dig sedd och bli trevligt bemött, säger Alexander Erwik.

Würst Behavior händer varje torsdag från och med nu ända fram till juni.

 

När: Torsdagar

Tid: 17.00–21.00 
Fri entré, ingen föranmälan.

MESS LOGO ikon
  1. mån - tor
  2. fre - sön