Möt våren och gör gott med en riktigt SWEET brunch på BANGER. Elisabeth Johansson dukar upp sina favoriter som gör gott – för dig och planeten!
 

PastedGraphic-2.png

Stockholm, 2024-04-19

Möt våren och gör gott på samma gång då nyöppnade korvbaren BANGER förvandlar sin lokal till en oförglömlig brunchupplevelse tillsammans med flerfaldigt prisbelönta konditorn och gastronomen Elisabeth Johansson, känd från tv. Brunchen anordnas en gång i månaden med start den 5 maj och en del av vinsten doneras till välgörande ändamål.

Utan att avslöja för mycket så utlovar vi en explosion i smak och färg. Elisabeths meny är designad för att förföra gästernas smaklökar samtidigt som den gör gott för kroppen, dessutom gör vi gott – då en del av vinsten doneras till välgörande ändamål.

– "Vi vill lyfta det goda i alla former. Vi bjuder på en god stund, med god mat som också gör gott för kroppen. Även om det kanske låter lite grandiost så vill vi bidra till att rädda världen i det lilla, en tugga i taget. SWEET Charity Brunch handlar om att det ska smaka gott, samtidigt som man ska må bra och göra skillnad", säger Elisabeth Johansson.

Jimmie Hall, MESSTARE på MESS AB och BANGER, tillägger: "På dessa speciella brunchdagar kommer vår lokal utsmyckas så att den ger våra besökare en omfamning av färg och form. Vi har också ett unikt erbjudande där alla blommor i lokalen är till salu – så man kan ta med en bit av upplevelsen hem, eller ge till sin dejt. Alla intäkter från blomsterförsäljningen går direkt till välgörenhet."

 

SWEET bygger på tre enkla principer:
Gott för kroppen: Sweet's rätter och bakverk är komponerade för att främja ditt välbefinnande.

Gott för planeten: En del av intäkterna går till välgörande ändamål.

Gott och socialt: Allt smakar helt enkelt riktigt gott. Vi vill även erbjuda ett rum för att skapa oförglömliga minnen med dina nära och kära i en härlig miljö, fri från måsten och krav.

När, var och hur: Första brunchen sker den 5 maj. Därefter kommer den ske varje månad. Vi kommer ha ett begränsat antal platser.

 

Om Elisabeth Johansson:
Elisabeth Johansson är inte bara en konditor och kock av rang, men även författare, utbildare, och innovatör inom matlagning och bakning. Elisabeth har dedikerat sitt yrkesliv till att utforska och dela med sig av hur god mat kan vara både läcker och hälsosam.


Om BANGER:
BANGER är hela Sveriges korvarena, en upplevelse för korventusiaster. Med ett innovativt koncept som kombinerar tradition med innovation, erbjuder BANGER en mångsidig meny med allt från en kokt med bröd till gourmetkorvar i en unik och inbjudande miljö.


För mer information och för att boka intervjuer med Elisabeth och Jimmie, kontakta Klaus-Peter Beiersdorf, pressansvarig BANGER, tel.nr. 0707-646764 eller klaus@themess.se

Bilder högupplöst på Elisabeth och bilden ovan finns här: https://bit.ly/440Ln5j

 

MESS LOGO ikon
  1. mån - tor
  2. fre - sön