FUJI2906

Banger / 2024-02-15

Banger x Hoss

Publicerad för 5 månader sedan

Den 16:e smäller det! Då öppnas portarna till Stockholms hetaste restaurang-snackis. Men redan dagen innan ställs dörrarna på halvglänt under en banger invigningsfest signerad Hoss Agency.

Invigningsfesten är uppdelad i två delar där den första sittningen kretsar kring maten och ett oväntat utställningsmoment. För de gäster som anländer senare blir det en snabb vända in i utställningshallen sen fest fram till småtimmarna, självklart med matiga inslag.

Förutom en hel del överraskningsmoment så bjuder kvällen på livemusik, en t-shirt maker och tatueringsstation. Och såklart Kerim Attacs häpnadsväckande korvmeny.

Och gästlistan är gedigen, med en kryddig mix av matkreatörer, Youtubers och den svenska kändiseliten. Förvånas inte om det poppar upp en o annan bangerpost i ditt Instagramflöde i mitten av februari.

 

michael-discenza-MxfcoxycH_Y-unsplash.jpg

 

Hoss Agency

Bakom spakarna till invigningsfesten står Hoss Agency. Byrån som drivs av systrarna Sharareh och Roshanak ”Roshi” Hoss har beskrivits som ett Bindefeldt för samtiden och systrarna är Stockholms just nu kanske hetaste PR-personligheter.

Relaterade nyheter

MESS LOGO ikon
  1. mån - tor
  2. fre - sön