sweet-rainbow

MESS / 2024-08-04

Regnbågsbrunch 4:e augusti

Publicerad för 1 månad sedan

Det blir fullt regnbågsfokus när SWEET Charity poppar upp igen. Söndag den fjärde augusti är det som gäller. 

Nästa upplaga av SWEET Charity Brunch blir extra färgglad! Som en härlig avrundning till Pride-festivalen poppar den upp i Bangers lokaler på Mäster Samuelsgatan den 4 augusti.

I vanlig ordning går en del av intäkterna till välgörande ändamål, och denna gång är det till en organisation vars hjärta klappar lite extra för HBTQ+-frågor: Regnbågsfonden

 

Om SWEET charity brunch
Något sött, något surt, något salt. Och så gott åt alla håll. Stockholms nya brunchkoncept SWEET vill att du ska kunna äta gott samtidigt som du gör gott. För kroppen och samhället.

 

Elisabeth SWEET.jpg

 

Bakom initiativet står stjärnkonditorn Elisabeth Johansson. Elisabeth har lång och gedigen erfarenhet som konditor, kock, kokboksförfattare och matstylist. De flesta känner nog även igen henne från matlagningsprogram på TV där hon bl.a. sitter i juryn. 

Och menyn då? Jo, här ryms allt från sött, till salt och surt. Som besökare ska du kunna välja mellan hälsoalternativ som avokadotoast av rågbröd, bubbliga våfflor med extra allt och varma brunchklassiker i ny tappning.
 

SWEET CTA RAINBOW (1).png


Datum: Söndag 4/8

Tid: 11:00

Grundpris: 295 kr (obs förköp)
I grundpriset ingår en dessertbuffé med en massa SWEET-saker och en matigare buffé med allt från bröd, ost, äggröra och frukostfavoriter. 

Dryck, varma rätter och SWEETS bubbliga våfflor kan köpas på plats. 

(Tidigare meny nedan. Vissa förändringar kan göras till denna brunch.)

Sweet meny 2.png

 

Sweet meny.png

Relaterade nyheter

MESS LOGO ikon
  1. mån - tor
  2. fre - sön