
MESS / 2024-02-03
Brunchklubben goes EAST
Publicerad för 1 år sedan
När årets andra Brunchklubben poppar upp på Mess så är det på tema East.
Matinfluenserna hämtas från det asiatiska köket och menyn består av rätter som misobakad skrei, sushiris med bakat ägg och kimchi-chips.
Efter brunchsittningarna röjs borden bort och lokalen förvandlas till klubbscen, denna gång med DJs som Bøven, Layer C och Sebastian OSC vid rodret. För den som helst klubbar på tom mage finns eftersläppsbiljetter (endast förköp) som tar dig rakt in på det svettiga dansgolvet.
Brunchklubben är en dagklubbsatsning som kombinerar mat och elektronisk musik. Besökarna ska kunna njuta av en fantastisk avsmakningsmeny, följt av några timmar på ett pulserande dansgolv - men ändå vara hemma till 20.
Bakom initiativet står Mästerkocken Klara Lind och Sthlm Food-grundaren Rebecca Brage-Gumpert.
De fyra första technobruncherna hålls i Mess lokaler på Smålandsgatan.

- När: Lördag 3 februari
- Brunch: 12.00 – 15.00
- Eftersläpp: 15.00 – 19.00
DJ:s: Bøven, Layer C, Sebastian OSC
Brunchmeny:
- Chips - kimchi
- Svampbuljong - kombu
- Som tam - morot och rättika
- Krabbkrokett - grön curry
- Tom Kha - blåmusslor
- Sushiris med bakat ägg, svamp, brynt smör och rökt soja
- Misobakad skrei med spenat
Dessert:
- Mandelkaka med körsbär och sake