Screenshot-2024-02-16-at-10.59.33

Banger /

Konsistenskabaré och Sveriges starkaste korv

Publicerad för 2 månader sedan

Vad är det egentligen som krävs för att en korv ska bli nåt annat än bara malt kött i tarmfodral? Och hur översätter du din 

Det är dags att titta närmare på korvens konsistens. För vad är det egentligen som krävs för att en korv ska bli nåt annat än bara malt kött i tarmfodral? Charkuterist Kristofer Franzén har svaret och nöter in det i huvudet på Keyyo, som helst bara pratar om Ibiza-klänningar (?).

 

Screenshot-2024-02-16-at-10.48.57.jpg

 

Dessutom börjar det bli dags att fundera på korvens karaktär. För ska man göra en riktig håll-käften-korv, då måste det ju också finnas lite personlighet i produkten.

Och det här med att ta fram innovativa varianter på Sveriges mest älskade maträtt, det kan Johan och Madde på Sorunda. De står bakom storheter som trekantskorven och den (ö)kända Harikiri-korven. 

Efter ett besök hos syskonen Sorunda kommer Keyyo ut full av nya idéer och inspiration. Och kanske även utan smaklökar…

 

Relaterade nyheter

MESS LOGO ikon
  1. mån - tor
  2. fre - sön