The Mess - Restauranger

Banger /

Korvmesstaren Kerim

Publicerad för 2 månader sedan

Han har skapat korv åt ABBA, grundat Taylors & Jones och skrivit en bästsäljande kokbok. Men när Kerim Akkoc satsar på nytt, då är det som korvMESStare på Banger – Stockholms första korvmoj i lyxförpackning. 

Uppväxt i LA med mamma från Sverige och pappa från Turkiet har Kerim utvecklat sin passion för mat som sträcker sig över kontinenter. Med en karriär som omfamnar allt från Michelin-krogar till nattklubbar, har Kerim nu dominerat korvscenen i fjorton år. Han har bland annat grundat Taylors and Jones och skrivit en bästsäljande korvbok.

 

Taylor and Jones Korvbok_jpg_9789127134102.jpg

 

Trots en bred kockkarriär säger Kerim själv att de stoltaste stunderna har med korven att göra – han har bland annat skapat en egen korv åt ABBA och en specialare till Polarprisets efterfest.

Nu är Kerim redo att ta med sig sin erfarenhet och kreativitet och kliva in i rollen som korvmesstare för Banger – Sveriges första korvmoj i lyxförpackning.

Med sitt motto att ta in korven i värmen, kommer Banger att erbjuda mer än bara mat – det blir en inbjudande resa genom smaker och kulturer som bara Kerim kan skapa.

 

Untitled-1.jpg

 

"Med Banger känner jag för första gången att jag hoppar på något som verkar för bra för att vara sant – men den här gången är det faktiskt sant. Tillsammans skapar vi något helt nytt med långsiktighet i fokus, där korven får chansen att ta den plats den länge förtjänat. När vi lyckas kommer vi att ha förändrat korv-Sverige för evigt", säger Kerim.

Den 16:e februari öppnar portarna till Banger. Det kommer bli galet gott och lite stökigt 💥

MESS LOGO ikon
  1. mån - tor
  2. fre - sön