2024-06-04-19.12.20-2048px

Banger /

Finns det vego?

Publicerad för 1 vecka sedan

Kan man få vegetariskt på en korvrestaurang? Självklart! Och nu blir menyn ännu tydligare.

Allergier, klimatpåverkan, eller av etiska och religiösa skäl. Det kan finnas många anledningar till att välja bort kött. Men hur funkar det att välja bort kött på en korvrestaurang?

På Banger går det utmärkt! Här finns både vegetariska och veganska alternativ. Och nu blir menyn ännu tydligare. För att du ska kunna välja och vraka bland menyn, utifrån dina  matpreferenser.

De populära signaturkorvarna är kvar (med några få uppdateringar). Men tanken är att det ska bli mer flexibelt att skräddarsy korvmenyn utifrån dina matpreferenser.

 

BOOM BANGER
Samtliga rätter kan göras vegetariskt genom att byta ut proteinet mot en Boom Banger. Boom Banger är gjord på hampa och ytterhöljet består av cellulosa. Helt vegansk alltså!

Untitled design (1).jpg

 

De gröna plupparna på menyn avslöjar sedan vilka rätter som är helt veganska om du byter till en Boom Banger. Dessa rätter innehåller alltså varken ägg eller mjölkprodukter i sig själva eller i sina tillbehör.

Vill du gå vegetariskt, men inte äta fullt veganskt? Då väljer du istället fritt bland signaturkorvarna och byter ut proteinet mot en Boom Banger. 
Superenkelt!

 

Se hela menyn
 

 

GLUTENFRITT
Det går att byta ut vår vanliga pretzel bun mot ett glutenfritt alternativ. Det glutenfria brödet innehåller dock ägg, så är alltså inte veganskt.

 

Relaterade nyheter

MESS LOGO ikon
  1. mån - tor
  2. fre - sön